vallende hartjes

dinsdag 25 januari 2011

EEN TRAPLOPER KIEZEN... oftewel eens een ander onderwerp dan afvallen...

Wij wonen nu ruim 1 jaar in ons nieuwe huis en er zijn een aantal dingen nog niet helemaal klaar in huis... Nog niet helemaal klaar is een understatement voor de trap, daar is nl. nog helemaal niks, nada, noppes aangedaan!

De trap is kaal en niet leuk versleten kaal, zo'n trap waar je nostalgische gevoelens van krijgt, nee dit is gewoon een lelijke kale trap. Daar moet dus wat aan gebeuren, dat is duidelijk :-)

Hieronder wat ideetjes, ik zou graag een witte trap willen met een traploper, en roedes (maar geen koperen, daar houd ik niet van...)
Kijk... zoiets zoek ik.

Bovenstaande trap vind ik best mooi, een witte trap met een zwarte loper. Maar... zou je niet teveel zien op zwart? Ik heb enorm veel spijt van mijn matte zwarte keukentegels, alles zie je op!


Dit kan natuurlijk ook..
 Misschien is zoiets beter. Alleen misschien een probleempje met de kleur van de muur, die is nu aan de onderkant taupekleurig en aan de bovenkant (boven de traprail) wit. Weet niet of deze kleur loper mooi zou kleuren bij taupe... ik vermoed van niet...



Dit vind ik ook supermooi!


Dit gestreepte is ook echt zo mooi! Maar... misschien te licht. Wij dragen eigenlijk altijd gewoon schoenen in huis. Op een gegeven moment schoppen we ze wel uit hoor maar als we binnenkomen dan hebben we ze aan. Ben bang dat dit snel viezig er uit gaat zien.... Iemand ervaring?

Dit vind ik wel het plaatje van een ideale hal!
Dit plaatje kwam ik tegen op het internet. Het lijkt niet echt op mijn hal, die is kleiner (helaas!) maar dit is wel het sfeertje wat ik wil hebben. Ik kan niet goed zien welke kleur loper hier op zit, beetje bruin/beetje grijs... kunnen jullie het zien?

Oke, we kunnen wel stellen dat ik er nog niet echt uit ben HAHAHA.... Mijn prins wil ook nog graag de trapspijlen vervangen voor een paar mooiere én we moeten natuurlijk ook nog roedes uitzoeken!

Als jullie tips hebben voor bedrijven in de omgeving zuid-holland dan hoor ik het graag. Ook tips over wat voor tapijt het beste is en waar we echt even op moeten letten,  U begrijpt het al.... ik hoor graag van U :-)

Groetjes Claudia enne.... morgen weer wegen.... Ik laat het U weten (of niet, als ik vreselijk teleurgesteld ben :-)

woensdag 19 januari 2011

5 dagen later en 12 ons lichter!

Vandaag is het woensdag en Woensdag is Weegdag!

Omdat ik vorige week druk was met de begrafenis had ik mijn weegdag verschoven naar vrijdag en dat betekende natuurlijk dat ik nu maar 5 dagen had om proberen wat gewicht kwijt te raken....

Ik weet niet wat er is gebeurt maar in die 5 dagen ben ik 1,2 kilo afgevallen! 12 ons! TWAALF ONS.......

Ik Ben Dus Blij, dat begrijpen jullie :-)


nu alleen nog een zonnetje en mijn dag kan niet meer stuk!

Had ook echt mijn best gedaan en nu proberen vol te houden!

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Lukt het een beetje met afvallen, meer sporten, meer tijd voor jezelf, minder stressen en meer tijd voor vrienden/familie?

Heel veel liefs van mij, Claudia ♥♥

maandag 17 januari 2011

Een keer knipperen met je ogen en.....

Meisjes toch, een keer knipperen met mijn ogen, 3 x zuchten en hups... het is ineens al weer 17 januari! Niet te gevlogen hoe snel de tijd gaat...

Wat is er allemaal gebeurt....

Ik ben 8 ons aangekomen en er vervolgens weer 5 van kwijtgeraakt. Had me redelijk laten gaan met kerst en oudjaar (en daartussen ook nog wel eens HAHAHA) maar het goede nieuws is dat mijn vetpercentage goed blijft dalen. Ze kijken bij dit dieet niet naar kilo's maar naar vet en naar spiermassa en vet gaat omlaag en spiermassa omhoog en water ook... helemaal volgens het boekje...

Ik heb een nieuwe hoekbank gekocht! We hebben nu een mooie leren bank van Poltrona Frau waar eigenlijk helemaal niks mis mee is maar na bijna 10 jaar wil je wel eens wat anders. Bank ga ik te koop zetten maar ik heb nog wel even want de levertijd is 8 tot 12 weken. Nieuwsgierig welke bank ik heb gekocht?


links komt er nog een longchair aan, kunnen we lekker languit zitten :-)

Verder is de oma van mijn prins overleden, ze was al op leeftijd en had er eigenlijk ook geen zin meer in... Oudjaarsdag was ze opgenomen en toen ik daar nieuwjaarsdag aankwam zei ik dat ze volgens mij het einde van de week niet zou halen. Dat was niet zo volgens het personeel, ze had 2 zakken bloed gehad en ze moest gewoon weer een beetje meer doen en wat beter eten.... Elke dag ging het wat slechter en op vrijdag is ze overleden... We hebben er vrede mee omdat ze zelf niet meer wilde en nadat mijn schoonvader was overleden (haar zoon) was het leven voor haar lijden geworden...

Al met al zijn we er wel druk mee, mijn prins heeft niet zo'n grote familie dus we helpen mee met het leeghalen van het overvolle huis. Geen leuke klus om te doen. Oma hield van beeldjes en potjes en kleding, heel veel kleding van heel veel jaren. Ze kon duidelijk niets weggooien.... Enfin... het is bijna klaar maar veel tijd voor leuke dingen blijft er niet over.

Vandaag was mijn 1e dag in lange tijd zonder afspraken, helaas was oudste dochter helemaal niet lekker en die heb ik vanmorgen meegenomen naar de dokter. Ze had last van hartkloppingen en voelde zich niet goed. Niet normaal voor een meisje van 16 dus vanmorgen meteen een afspraak gemaakt. We konden een uurtje later al terecht! Ze is helemaal nagekeken en ze denken dat het van haar maag afkomt. Ze heeft medicijnen gekregen en er is bloed geprikt (3 buisjes dus ze kijken nogal wat dingen na) over 2 weken moet ze terugkomen. Hopelijk is het allemaal goed en komt het inderdaad van haar maag af (ze is ook steeds misselijk). Vanmorgen dus toch maar vroeg onder de douche, huisarts, apotheek, ziekenhuis voor bloed prikken en daarna meteen de boodschappen. Niet echt een ochtendje zonder afspraken dus :-)

Nou meisjes, hopelijk tot snel! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat, kunnen jullie je nog aan je goede voornemens houden?

Een hele fijne dag vandaag (ook al schijnt het zonnetje hier totaal niet) en geniet van het leven!

Liefs van mij, Claudia