vallende hartjes

maandag 17 januari 2011

Een keer knipperen met je ogen en.....

Meisjes toch, een keer knipperen met mijn ogen, 3 x zuchten en hups... het is ineens al weer 17 januari! Niet te gevlogen hoe snel de tijd gaat...

Wat is er allemaal gebeurt....

Ik ben 8 ons aangekomen en er vervolgens weer 5 van kwijtgeraakt. Had me redelijk laten gaan met kerst en oudjaar (en daartussen ook nog wel eens HAHAHA) maar het goede nieuws is dat mijn vetpercentage goed blijft dalen. Ze kijken bij dit dieet niet naar kilo's maar naar vet en naar spiermassa en vet gaat omlaag en spiermassa omhoog en water ook... helemaal volgens het boekje...

Ik heb een nieuwe hoekbank gekocht! We hebben nu een mooie leren bank van Poltrona Frau waar eigenlijk helemaal niks mis mee is maar na bijna 10 jaar wil je wel eens wat anders. Bank ga ik te koop zetten maar ik heb nog wel even want de levertijd is 8 tot 12 weken. Nieuwsgierig welke bank ik heb gekocht?


links komt er nog een longchair aan, kunnen we lekker languit zitten :-)

Verder is de oma van mijn prins overleden, ze was al op leeftijd en had er eigenlijk ook geen zin meer in... Oudjaarsdag was ze opgenomen en toen ik daar nieuwjaarsdag aankwam zei ik dat ze volgens mij het einde van de week niet zou halen. Dat was niet zo volgens het personeel, ze had 2 zakken bloed gehad en ze moest gewoon weer een beetje meer doen en wat beter eten.... Elke dag ging het wat slechter en op vrijdag is ze overleden... We hebben er vrede mee omdat ze zelf niet meer wilde en nadat mijn schoonvader was overleden (haar zoon) was het leven voor haar lijden geworden...

Al met al zijn we er wel druk mee, mijn prins heeft niet zo'n grote familie dus we helpen mee met het leeghalen van het overvolle huis. Geen leuke klus om te doen. Oma hield van beeldjes en potjes en kleding, heel veel kleding van heel veel jaren. Ze kon duidelijk niets weggooien.... Enfin... het is bijna klaar maar veel tijd voor leuke dingen blijft er niet over.

Vandaag was mijn 1e dag in lange tijd zonder afspraken, helaas was oudste dochter helemaal niet lekker en die heb ik vanmorgen meegenomen naar de dokter. Ze had last van hartkloppingen en voelde zich niet goed. Niet normaal voor een meisje van 16 dus vanmorgen meteen een afspraak gemaakt. We konden een uurtje later al terecht! Ze is helemaal nagekeken en ze denken dat het van haar maag afkomt. Ze heeft medicijnen gekregen en er is bloed geprikt (3 buisjes dus ze kijken nogal wat dingen na) over 2 weken moet ze terugkomen. Hopelijk is het allemaal goed en komt het inderdaad van haar maag af (ze is ook steeds misselijk). Vanmorgen dus toch maar vroeg onder de douche, huisarts, apotheek, ziekenhuis voor bloed prikken en daarna meteen de boodschappen. Niet echt een ochtendje zonder afspraken dus :-)

Nou meisjes, hopelijk tot snel! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat, kunnen jullie je nog aan je goede voornemens houden?

Een hele fijne dag vandaag (ook al schijnt het zonnetje hier totaal niet) en geniet van het leven!

Liefs van mij, Claudia

1 opmerking:

  1. Hoi Claudia, jij hebt een drukke tijd achter de rug. Zo'n overlijden geeft wel een dubbel gevoel, weten dat iemand er erg naar verlangt maar tegelijkertijd moet je haar wel missen nu. Hoop dat je snel weer wat rustiger tijden tegemoet gaat en vooral ook dat je dochter snel weer opknapt!
    Groetjes
    Juul

    BeantwoordenVerwijderen