vallende hartjes

maandag 23 augustus 2010

4 etentjes, 1 hightea en afvallen??

Meisjes, daar ben ik weer!

Na mijn overheerlijke wortelkanaalbehandeling was ik niet echt "in the mood" om te schrijven... heb behoorlijk wat pijn gehad, maar het is eventjes voorbij... Ik zeg eventjes want ik krijg dezelfde behandeling gewoon nog een keertje in September! Some girls have all the luck :-)

Hoe was mijn week verder? Ik ben samen met manlief op een kinderloze avond gaan eten bij de Japanner, o zo lekker! Ik dacht dat dat wel redelijk calorie-arm zou zijn maar we zaten aan zo'n plaat waar het eten ter plekker op gemaakt werd en als ik zag hoeveel boter hij gebruikte om over het eten te druipen of om sausjes van te maken...... Niet zo calorie-arm als ik gehoopt had maar wel overheerlijk!

Verder kreeg ik eters en heb ik Italiaans gemaakt, lekker grof boerenbruin brood ingesmeerd met knoflook, olijfolie en fijngehakte tomaat. Grote bak sla met peer, walnoten, pecorino kaas en dressing. Een hele grote schaal met kleine gehaktballetjes met saus, allerlei salades, stokbrood enz. enz. Daarbij natuurlijk heerlijke rosé...

Ook nog 2x naar een bbq geweest, heerlijke visjes, sate en stokbrood gegeten. Bij de een heb ik het weggespoeld met rosé en bij de ander met zalige prosecco :-)

Als klap op de vuurpijl heb ik deze week samen met jongste een high tea gedaan bij Bagels en Beans. Ze hebben daar een high tea met alleen maar zoet! Overheerlijke dadeltaart, vijgentaart, muffin, cheescake en een brownie die regelrecht naar je heupen kroop... Het enige verstandige wat ik heb gedaan is dat ik de brownie heb laten staan (oke... ik kreeg hem mee in een zakje en heb hem gegeven aan oudste) en ik heb er alleen maar een supergrote mok met thee bijgedronken.

Mmmmm klinkt niet echt als een dieet blog dit hè HAHAHA.. En toch... ik heb deze week veel water gedronken. Nou zou mijn 2e verandering zijn geweest om weer het hardlopen op te pakken... dat is niet gelukt, met een kloppende kaak en een zeer hoofd loopt het net wat minder lekker :-)

En toen meisjes... ging ik vanmorgen op de weegschaal staan, was geheel tegen mijn gewoonte in al dagen niet gaan staan en toen zag ik het.... een hele kilo er af!!!!

Snappen jullie het? Ik niet, ik verwachtte er een kilo bij... ik klaag niet hoor.... maar ga deze week hopelijk iets beter mijn best doen.. alhoewel.. Ik ben donderdag jarig en dan gaan we natuurlijk uit eten en zaterdag ga ik naar Beatstad en dan eten we daar wat en zondag vier ik mijn verjaardag..... Mmmmm... ik ga tot donderdag mijn best doen :-) Kijken of de weegschaal volgende week nog zo aardig tegen me is :-)

O ja... ik zal proberen wat regelmatiger te schrijven en dan niet van die lange lappen!

Tot gauw en liefs van mij, Claudia.

3 opmerkingen:

 1. nou dat dieet wil ik ook zeg , ik eet niks en kom bij tsss ja dus some girls have all the luck !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mag ik ook ns op jouw weegschaal? ik heb dus al een week heel braaf gedrag vertoond. echt echt braaf. en als dank was ik een halve kilo zwaarder.
  nou wist ik al dat het leven niet eerlijk was dus dit keiharde bewijs had ik helemaal niet nodig.
  zit nu dus ook met een enorme bel water naast de pc.

  ik denk dat floor en ik slachtoffers zijn van de hormoonterreur. kan niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen