vallende hartjes

maandag 30 augustus 2010

Tja... wat zal ik zeggen....

Meisjes, meisjes toch. Het is goed dat ik deze blog ben begonnen want nu pas dringt het tot me door hoe vaak ik iets doe/heb waarbij wijn/stokbrood/calorierijk eten bij komt kijken!

Wat moet ik nou zeggen... dat ik donderdag (mijn verjaardag!) appeltaart heb gegeten met slagroom, dat ik 's avonds een heerlijk 3 gangen diner heb gegeten bij een superdeluxe restaurant, of dat ik vrijdagavond heel veel wijntjes met franse kaasjes en stokbrood heb genomen. En dat deed ik toch echt zelf! Niemand zet een pistool op mijn hoofd dat ik dat allemaal moet nemen. Zaterdag naar Beatstad geweest (zo ontzettend gaaf en zo ontzettend nat!, wat een regen!!) en daar rose, bier en hamburger naar binnen gewerkt... Zondag mijn verjaardag gevierd en ik heb genoten van de brownies (met mascarpone - gemaakt door mijn moeder...)  gehaktballetjes, stokbrood, wijn, rosé, kaasjes en o ja... ik had ook nog wat gezond snackvoer neergezet met sausjes :-)

En nu... nu is het maandag. Ik heb net op de weegschaal gaan staan en wat denken jullie? Die ene kilo is er nog steeds af... nog wel maar ik houd mijn hart vast voor morgen dan zijn volgens mij alle calorietjes pas echt op zijn plek beland.

Ik ga mijn volgende verandering starten.... ik ga het hardlopen weer oppakken! En ik ga zo weg, zit hier nog ongewassen achter de laptop en ga even mijn hardloopschoenen pakken en weer wat doen. Ik ga lopen met Evy, een Belgische, ik heb een beginnershardloopschemaatje op miin mp-4 staan en zij gaat mij vertellen wanneer ik harder of zachter moet lopen.

Heb er eigenlijk wel zin in! Ga nu vertrekken en laat straks nog even weten hoe het gegaan is....

Pfff toch nog een lange lap hè! Ik leer het ook nooit :-)

5 opmerkingen:

 1. uhm......je bericht zegt dat ie geplaatst is om 23.45 uur.....ZO erg zal het toch zeker niet zijn????;)
  Ik kom over een uurtje terug, eens kijken wat je ervan gebakken hebt(OEPS.,.GEBAKken...sorry;))
  Maar ehm..ga je me nu nog mailen of niet.....die Ariadne is bijna een vintageuitgave;)!

  REN CLAUDIA REN!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. uhm.....wat doe IK hier om 00.01 uur???? WEIRD!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom je ook effe aanmoedigen om 00:01 uur!!! Go Baby Go!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o nee....'t is 01:07 uur ;-) maak niet uit, ren je rot...(goed bedoeld hoor!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die Evy heb ik ook en ik wilde ook maar weer eens beginnen maar ik ben zo lui en niet vooruit te branden en ik haat zweten en moe worden en die kick die je er van schijnt te krijgen die heb ik nog nooit gehad...

  BeantwoordenVerwijderen