vallende hartjes

vrijdag 24 december 2010

Hoe de wereld steeds een beetje mooier wordt....

Liefjes,

Wat een drukke dagen allemaal, moest nog werken deze week (weliswaar maar 2 dagen maar die waren zo druk dat het er wel in hakte!) én moest zoals gewoonlijk nog 1 miljoen dingen doen... Elk jaar neem ik me voor: volgend jaar doe ik het anders... haal ik veel eerder alle kadootjes en doe ik eerder mijn boodschappen... zorg ik dat mijn vriezer leeg is en gooi ik die vol zodat ik niet tesamen met 9 miljoen anderen naar de Appie hoef... ach... ik zou toch beter moeten weten.... ook dit jaar was ik laat maar gelukkig niet zo laat dat ik vandaag nog de winkels in moet, Halleluja! DAT gelukkig niet, vandaag besteed ik aan strijken, stoffen, zuigen en puin ruimen...


klinkt als de ideale kerst!

Terwijl ik dat allemaal aan het doen ben luister ik naar 3FM, en mensen je zou toch van minder trots worden hè... wat een akties zijn er weer en wat wordt er veel geld opgehaald, super fantastisch!

Terwijl 3FM opstaat check ik zoals altijd even mijn blogjes, natuurlijk scroll ik als 1e naar het blogje van Djuna, wat doet ze het goed! Ze gaat het gewoon helemaal redden en ik ben zo blij.... ik ken haar niet maar leef zo met haar mee en terwijl zij bezig is met het grote herstellen worden haar blogjes op dit moment bijgehouden door de Nachtwacht, super!

En dan was daar deze week ook nog Het Wegen, ik had niet veel hoop want wat is het moeilijk op dit moment maar..... er was weer 8 ons vanaf! Nu 6 kilo in totaal.... hoe gelukkig kan een mens zijn!

Ik heb mezelf een dieetvrij weekje beloofd, ik mag wijn drinken, brood eten en alle lekkere dingen die we met kerst gaan eten. 1 week geen dieet, ongetwijfeld kom ik aan maar dat maakt me niet uit. 2 januari begin ik weer en dan gaan we voor de volgende 6 kilo, dit keer gaat het echt lukken!

Jullie allemaal hele fijne dagen, geniet ervan en geef de mensen om je heen een extra knuffel, ze zijn het waard! Liefs Claudia.

4 opmerkingen:

 1. Jij ook hele fijne dagen meid, en natuurlijk moet jij ook genieten van al het lekkers wat er voorbij komt met de kerst. In het nieuwe jaar er weer tegen aan.
  En wat kan Djuna het jaar mooi eindigen.

  liefs Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Claudia, ik wens je hele fijne dagen met kerst en een fijn (en slank) 2011. Gewoon in januari weer er tegenaan en dan gaat het lukken.
  groetjes
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 6 kilo man,, das gewoon een tweeling!! je bent vast heel rank en slank al en ik baal dat ik je zolang niet heb gezien,.. (pruil)
  enniewee, volgend jaar ga ik je in augustus al de AH in jagen om je aankopen te doen deal?
  Fijne dagen gewenst,
  liefs van ons allevijf,

  leoniek

  BeantwoordenVerwijderen
 4. groot gelijk hoor. neem het er maar ff lekker van
  fijne dagen toegewenst
  veel liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen