vallende hartjes

donderdag 14 april 2011

lange lange pauze en een ooglidcorrectie

Mmm volgens mij ben ik niet echt trouw in bloggen, understatement of the year zullen we maar zeggen! Soms is het leven gewoon te druk om het erbij te doen en daarbij vind ik mijn leven niet altijd even interessant om over te schrijven...

Toch wil ik wel..... ik loop te denken om het bloggen anders aan te pakken, 1 dag voor muziek, 1 voor boeken/tijdschrift, 1 dag voor interieur, 1 dag voor gezondheid/gewicht/etc...

Of het gaat werken... geen idee :-)

Wil nog wel even met jullie delen dat ik 4 dagen geleden een ooglidcorrectie heb gehad! Ik heb zomaar vrijwillig in me laten snijden... had al een tijd lang last van hoofdpijn en nekpijn en het zou heel goed kunnen zijn dat dat van mijn zeer overhangende oogleden kwam... ik ging naar de dokter, die stuurde met door naar het ziekenhuis, ik kon binnen een week terecht, formuliertje opsturen naar verzekeraar, goedkeuring gekregen en toen kon ik al binnen een paar dagen terecht!!! Ik heb het toen 1 weekje uitgesteld (moest vervanging regelen op mijn werk) maar afgelopen maandag was het dan zover...

Viel het mee of tegen? MEE, absoluut. De ingreep ging prima en dag 1 en 2 zag je er ook niet zo heel veel van, ik vond het wel prima gaan.

Op de avond van dag 2 kreeg ik grote waterzakken onder mijn ogen, op de ochtend van dag 3 waren ze geel met een blauwe rand en op dag 4 waren ze verdubbelt in omvang, donker okergeel met paarse rand en een zweempje groen erdoorheen... niet echt fraai moet ik zeggen maar ik hoop dat het ergste nu achter de rug is (geloof me, het kan gewoon niet nog erger worden :-) en dat het vanaf nu alleen maar mooier wordt.

Maandag gaan de hechtingen er uit en dinsdag mag/moet ik weer gaan werken, dan moet ik toonbaar zijn, desnoods met kunst en vliegwerk (lees: veel make-up) maar in mijn werk moet ik representatief zijn...

Dit was het weer voor nu, te lang zoals altijd.... liefs van mij, Claudia

5 opmerkingen:

 1. Een ooglidcorrectie...wows!! Kijk lieve claudia, nu ben je het ons min of meer verplicht om ons te updaten over de groen/blauwe waterzakken....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het 20 januari j.l. gedaan, en heb nog geen dag spijt. Had ook al een jaar hoofd en nekpijn, het viel mij idd ook erg mee. En bijkomend voordeel, je ziet er veel frisser uit. Ik heb het trouwens ook vergoed gekregen :)

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh ik stel het al een jaar uit omdat ik het doodeng vind maar zo te horen is het niet heel erg ....welke arts had je ?
  Enne heb je voor en na foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk weer eens wat van je te lezen! Komt vast helemaal goed met je oogleden. Succes!
  groetjes
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij is het alweer veel langer geleden, en nog geen dag spijt gehad. Het kost even tijd maar het komt echt goed.
  Ennuh die make-up die zou ik er nog even niet op doen. Laat het goed genezen hoor, ze moeten je maar accepteren zo, helaas pindakaas.
  En anders zou ik een een bril met getinte glazen opdoen. Je hebt maar twee ogen hoor niet vergeten.
  Veel succes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen