vallende hartjes

maandag 9 mei 2011

Today, we begin again....

je kunt altijd opnieuw beginnen, is dat niet het mooie van het leven...
Misschien kunnen jullie je nog wel herinneren dat ik de afgelopen maanden 7 kilo was kwijtgeraakt.... nou ik heb er weer 3 teruggevonden. Ik heb ze gespot van net onder mijn borsten (tuurlijk heb ik niet de mazzel dat mijn borsten groter worden!) tot aan mijn bovenbenen, met een uitstapje naar mijn onderkin! Tja... ik hou van stokbrood met smeerseltjes, rose, prosecco en ik ga vaak uit eten... Ik doe het allemaal zelf want niemand dwingt mij om die rose te nemen, ik kan ook een cola light nemen toch... en waarom neem ik altijd wel 5 stukjes stokbrood terwijl 1 of 2 toch ook prima is...

Ook het hardlopen schoot er bij in de laatste tijd en na mijn ooglidcorrectie (zie vorige post) mocht ik een paar weken niet sporten, geen straf voor mij....

Maar omdat een mens altijd weer opnieuw kan en mag beginnen heb ik 2 weken geleden maar weer de stoute hardloopschoenen aangetrokken en Evie in mijn oren gestopt en ben weer begonnen... Maar wat valt het tegen! Ben nu bij les 8 en heb vanmorgen steeds 2 minuten hardgelopen en 1 minuut gewandeld, en dat 8 keer.... het lijkt niks maar mens mens wat ben ik kapot daarna, een hoofd als een biet, zwetend als een otter (zweten die beesten eigenlijk??) en een verzuring in mijn benen van hier tot tokio... maar goed, ik heb het gedaan en ik ben trots op mezelf.

Doel: ooit, ooit eens een half uur kunnen hardlopen.
Hoe: braaf de lessen van Evy volgen en vooral doorgaan...

Ook had ik in de kast nog wat zakjes van mijn powerslim dieet, maar eens even gekeken wat ik nog had, plannetje gemaakt voor maandag t/m vrijdag (in het weekend nog wat andere plannen waardoor ik vrees dat dieten er even niet inzit...) en maar eens even een paar dagen doorzetten. Geen koekjes en geen chocola (mijn aller- allergrootste zwak), even afzien maar die 3 kilo's en nog veel, veel meer moeten er af...

Doel: eerst die 3 kilo er af en daarna weer verder met afvallen.
Hoe: 1e week powerslim en daarna weer gewoon mijn eetgewoontes aanpassen (hoe moeilijk dat ook is!)


dit vind ik wel een hele mooie uitspraak, ik kan hardlopen en ik kan afvallen......
En jullie... hoe gaat het met jullie? Aan het afvallen, of is dat niet nodig, aan het sporten, of niet nodig...  is eigenlijk altijd nodig en goed voor je, toch....

Beide foto's heb ik van pinterest afgehaald, is er iemand van jullie die daar ook opzit?

Een hele fijne slanke sportieve dag gewenst!
Liefs Claudia.

11 opmerkingen:

 1. Ja lastig hè dat je je verloren kilo's vaak weer "terug vindt". Bleven ze maar weg! Ik ben nog steeds met WW bezig, gaat niet snel maar wel gestaag.
  Succes!
  Groetjes
  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn weegschaal heeft de neiging om altijd naar rechts te knikken en Evy ... die is gedownload hoor, al maanden geleden en wacht nog tot ik haar op mijn MP3 overzet, maar mijn bouwval-lijf is daar nog even niet aan toe, die lijkt liever een zwembandje te willen behouden ... sjucht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben een van de mensen die veel moeten eten om niet af te vallen..soms wel fijn maar helaas heb ik niet altijd zin om veel te eten..wat is het raar verdeeld he..
  succes met de strijd
  liefs hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha, das mooi. ren en lijn jij je maar het apezuur deze week.. dan heb je zondag vast wel een excuus voor iets vreselijk lekkers als ik een bak koffie kom halen bij je :-) laat ik nou ook dol zijn op chocola!
  ik heb een "verkeerde"broek aan. gewoon te groot gekocht en dan voel ik me zoooooo slank. heel fout. moet m gauw laten innemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk geschreven Claudia, heel veel succes gewenst! Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. en,..zijn de eerste drie alweer vertrokken?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kan iemand mij wakker maken als hier weer een nieuw blogje geplaatst is? CLAUDIAA!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oke, vanaf 23 mei dagelijks deze blog bezocht,....ik geef t op :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En nou is het alweer Juli, en ik wil ook weten Claudia...of het je gelukt is??!!
  Ik ben nu op het punt van om en nabij 7 kilo kwijt (en de overige minstens 15 kilootjes die nog moeten....daar heb ik het nog niet over)
  Let me know?!!

  Groetjes Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Claudia
  Ik lees net je blog. Herkenbaar wat je schrijft. Ben heel benieuwd hoe het met je gaat!
  Groet Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Claudia,
  Het is meer dan lastig om gewicht te verliezen, dat ervaar ik elke dag. Voornemen na voornemen verzandt.

  BeantwoordenVerwijderen