vallende hartjes

zondag 5 september 2010

De dag na... en de dag voor...

O meisjes... had ik net een lekker lang logje voor jullie geschreven gaat er wat mis... en ben ik het dus kwijt!

Het logje ging over al jullie reacties op mijn berichtjes, wat ben ik daar blij mee!

En wat een hoop verschillende meningen over welk dieet wel of niet te volgen...

Wel/geen sonja, wel/geen koolhydraten, van alles de helft.... zo leuk om te lezen!

Natuurlijk kom je op een gegeven moment weer aan als je weer normaal gaat eten, welk dieet je ook doet. Je moet je er aan houden anders gaat het weer mis..

Dat was precies de reden dat ik niet aan een echt dieet wilde beginnen, ik wilde niet in een vicieuze cirkel terechtkomen van afvallen én weer aankomen.

Maar ik moet nu wel... ik val niet af als ik op deze manier doorga.

Dit weekend weer een bbq gehad, veel vlees, vis en véél alcohol. Gezellig..... héél erg gezellig. Heerlijk gelachen, gegeten, gedronken, gekletst.

Met heel veel calorieën! Te veel...

Vanmorgen ontbeten met eitje, broodjes, koffie, vers sjuutje (ik weet dat je het zo niet schrijft, maar jus d'orange ziet er zo deftig uit :-), hagelslag, kaas en nog meer koffie..

En nu ga ik naar buiten met een heerlijke verse

Ik ga er van genieten net zoals van de zon, want hij
is terug mensen... de zon!

En morgen... morgen ga ik echt beginnen... met Sonja.. eens even kijken of het helpt én kijken of het echt zo weinig is wat je mag eten.

En geen alcohol meisjes... ik die altijd zo kan genieten van mijn glaasje wijn bij het eten.

Soms 1 maar vaker 2 en nu dus niet meer...

Ik ben benieuwd, denken jullie morgen aan me?

Liefs van mij en vergeet niet van de zon te genieten hè!

6 opmerkingen:

 1. ik heb sonja besteld....heb al ZOVEEL gedaan....en WW werkte het beste, maar ik wil iets nieuws.....dus Sonja besteld,ik verwacht haar dinsdag;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Via via op je blog belant en over het afvallen gelezen.
  Moet ook afvallen voor mijn suiker was vorig jaar echt veel te zwaar toen een dietiste aan huis gekregen dat is leuk voor de morale steun maar erg afvallen ging volgens mijzelf dan te langzaam.Nu doe ik WW online en dat gaat goed pond in de week en smokkel wel eens iets, meer punten of zo.Maar succes met wat je ook ga doen heb 3 jaar geleden Sonja gedaan maar kon niet zeggen dat ik nou lekker had gegeten.Ja bewegen roepen ze allemaal maar daar kom ik niet altijd aan toen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hai claudia.de knop moet volgens mij gewoon om, en dan nog heel lang ook. maar persoonlijk kan ik na 3 weken zeggen dat die knop die om moet ook de knop van "kwaliteit van leven"regelt. Heb dit hele weekend gewerkt, met een bak slagroom, chocoladekoekjes en taart. en aan niks meegedaan. bluh!!!! maar ik kan wel blijven roepen, ik moet t gewoon niet opeten. Dus dat dieet volg ik nu,
  Het "eet het gewoon niet op als het slecht voor je is". bluh bluh bluh. en gekmakend hoe weinig rendement je van langdurig afzien hebt.
  kortom; we delen hier gewoon onze smart.
  groetjes,
  leoniek (net uit een restaurant, geen voorafje, geen toetje, en water. had ik al n keer bluh gezegd :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He meis,
  Succes ermee hoor, ik ben vanochtend braaf begonnen. Mijn ontbijt? Een boterham dun belegd met pindakaas, een cracker met magere smeerkaas en een glas fruit ontbijt en een kop thee. De eerste x dat ik dit dieet volgde dacht ik: maar dat is meer dan ik normaal eet!! Tja, als je te weinig eet, val je dus ook niet af. Honger heb ik nooit bij Sonja, wel opeens trek in die dingen die niet mogen, maar dat is psychisch en houdt na een weekje op.

  Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen.

  Groetjes
  Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succues meis..
  Ik hoop dat het je lukt..
  Gr INge

  BeantwoordenVerwijderen