vallende hartjes

vrijdag 3 september 2010

Toch maar een echt dieet?

Hallo meisjes,

Ik heb net voor de 2e keer hardgelopen..

2e keer... dus niet de 3e keer zoals zou moeten.

Woensdag kwam schoonmama mij halen van mijn werk en is gebleven tot half 11 's avonds. Was gezellig en ik had dus een excuus :-)

Ben blij dat ik Evy heb hoor... zou zelf na 2 1/2 minuut hardlopen denken dat dat ook wel goed is en nu maak ik toch steeds die 3 minuten vol!

3 minuten.... mijn man loopt met gemak 2 uur achterelkaar. Die loopt gewoon een halve marathon! Ik 3 minuten.....
'
Ach.. je moet ergens beginnen toch?

Heb zitten denken (heel gevaarlijk, ik weet het... ik ben blond van nature... hoefde het dus niet eens aan te passen aan mijn IQ :-) en denk er toch over om een echt dieet te doen. En dat dan ook eens een paar dagen vol te houden.  

Zat te denken aan Sonja... Wat werkt bij jullie?

Wil dan maandag beginnen... inderdaad.... maandag pas.. In het weekend hebben we een buurtbbq...tja een mens moet prioriteiten stellen HAHAHA.

Ben benieuwd hoe het morgen met de spierpijn gaat, voel nu al dat mijn
benen héél moe zijn. Straks even naar de huisarts voor mijn jaarlijkse bloeddruk controle en verder heel veel puinruimen vandaag... met opruimen verbrand je ook calorieën toch?

Fijn weekend!


9 opmerkingen:

 1. He Claudia,
  Ook ik ga de strijd weer aan en ik ga daarbij zeker Sonja gebruiken en wel haar 2e boek ´bereik en behoud je ideale gewicht´ heb dat een aantal jaren geleden ook gedaan en ben er toen in 8 weken tijd 10 kilo mee afgevallen. Ook ik begin maandag pas, want ik heb ook een veel te leuk weekend voor de deur.

  Succes!!!
  Groetjes, Brigitta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha die claudia. goed man, dat hardlopen! ik heb hier 4 uur door het dorp gelopen, telt dat ook?
  overigens ben ik nog goed op dreef; ik verbaas mezelf:-)
  en mocht je interesse hebben in dr frank; ik heb het boek hier gratis en voor niks nieuw voor je liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sonja heeft bij mij een jojo effect, dus ook bij mij is dit boek gratis en voor nix op te halen....
  Ga het misschien met ven die shakes proberen, maar eerst nog 60 uur vakantie en 2 feestjes verder denken....
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga vanaf maandag ook Sonja weer volgen!!!
  Mijn vriendin is 18 kilo afgevallen met Sonja en ziet er super uit dat wil ik ook!!!
  groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sonja werkt niet als je dan weer normaal eet vliegt het er weer aan echt waar das haar kracht ook want dan zegt ze gewoon ja maar je moet je er ook aan houden daar kan ik niks aan doen dat je aankomt ....duhhh
  dus iets anders doen , gewoon 3x per dag eten, geen koolhydraten , de helft van wat je normaal zou eten en niets van koolhydraten , 2 appels per dag als tussendoor maar 2 uur voor of na de maaltijd ...geen suiker, meel, pasta, aardappelen, rijst en 2 liter water drinken, geen fris of alcool en geen suiker noch melk in koffie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Claudia,

  ik ben een anti Sonja fan, logisch dat iedereen zoveel afvalt met haar dieten, want je eet bijna niks.....
  Ik ben een aantal jaren 12 kilo afgevallen met Weight Watchers, helaas zitten de kilo's er ondertussen wel weer aan en wil ik binnenkort ook echt het WW programma weer op gaan pakken, ik begin elke week opnieuw, het volhouden lukt me op het moment helaas niet, misschien dat als ik jouw blog ga volgen we elkaar een beetje kunnen steunen.

  Succes in ieder geval met het hardlopen.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben geen Sonja-fan...net als Floor, ga ik liever voor een koolhydraat arm dieet. Ik ben op dit moment bezig met shakes (al heb ik dit weekend enorm gesjoemeld)...vanaf maandag weer aan de slag dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yes, opruimen is ook goed voor de vetverbranding, ik ben ervan overtuigd! En het is bij ons ook erg nodig...het opruimen gaat steeds beter. Ik lees er zelfs boeken over om tot een opgeruimd huis te komen, haha! IK ga ook niet aan de Sonja, want honger lijden is niets voor mij (ons). Mijn vriend wil de principes van South Beach weer wat gaan toepassen. Vooralsnog geen dieet hier...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om toch al die reacties te lezen! Ik ben nl wel aan de Sonja, en honger??? Echt niet! Dat is echt een fabeltje hoor! En natuurlijk geldt na Sonja dat je niet zomaar alles moet gaan eten wat los en vast zit, ze hamert er niet voor niets zo erg op het aanwennen van een andere levensstijl. Maar goed, dat geldt natuurlijk voor elk dieet dat je volgt. Ik vind het zo lekker dat je dag voor dag een planning hebt, zelf wat proberen lukt me toch niet. En er staan echt geen gekke dingen in. Ik heb er nu 3,5 kilo af (na eerst gewoon een paar weken stoppen met lekkere snacks en nu 1 week Sonja en weer gaan sporten) En volgens mij is geen koolhydraten ook niet zo gezond hoor, ik heb nl eerst een tijdje m'n eetschema ingevuld op de eetmeter van het voedingscentrum en daar hoorden de koolhydraten toch echt bij je dagelijkse behoeften. Nou ja, iedereen doet het op zijn/haar manier. Ik denk ook dat het afvallen nog niet eens het moeilijkste is, maar daarna! Ik ga je volgen hoor, je hebt echt een heerlijk blog om te lezen! Ik hoop dat het ons gaat lukken! (Bij mij nog 10 kg te gaan!)

  BeantwoordenVerwijderen