vallende hartjes

zaterdag 11 september 2010

Emo-eter of niet?

Gisteren dus mijn overheerlijke bezoekje aan de tandarts gehad. 70 minuten met mijn mond open, 516 (!) euro armer én napijn..... ergens doe ik iets niet goed heb ik het idee, maar wat :-)

Zo zie je er dan uit, alleen heb ik volgens mij net wat minder gezichtsbeharing!

Ach.... het is weer voorbij, de kanaaltjes zijn volgestort met beton en hopelijk was dit het dan...

Gisteravond had ik een nogal emotioneel gesprek met iemand, sta ik toch binnen no-time met een wit bolletje met hagelslag in mijn mond! Ik heb nog nooit aan mezelf gedacht als een emo-eter. Ik hou gewoon van lekker eten, wijntje, kaasje, chocola.... maar emo-eten nee.... dacht ik.... Naderhand dacht ik er over na en volgens mij ben ik wel een emo-eter.... Heb ik zomaar iets nieuws geleerd over mezelf, nu nog zorgen dat ik er echt iets van léér en er dus ook verandering in breng!

Verder een heerlijke heerlijke dag hier, heb de middag liggend doorgebracht op de loungeset in zon, wat meer kan een mens zich wensen. Ik heb laat geluncht en daar blijft het ook bij want vanavond ga ik naar vrienden en zij heeft altijd hele lekkere dingen bij de borrel. Geen avondeten dus maar wel heerlijke hapjes...

Fijn weekend allemaal! Hopelijk is het morgen nog net zulk lekker weer als vandaag...

Liefs van mij....

9 opmerkingen:

 1. O, hoe herkenbaar.
  Hoe rotter ik me voel hoe meer ik eet.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Halloooo dat heb ik ook maar ik eet ook als ik heel blij ben , voor de gezelligheid , omdat het zomer is, omdat het winter is , ik heb eigenlijk altijd wel eeen goed excuus...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb ik nou ook en dan vooral als ik moe ben , terwijl ik wel eens gelezen heb dat je dan vooral een lange wandeling moet gaan maken,tja en laat je daar nou net geen zin aan hebben als je moe bent , iets lekkers pakken gaat dan nog net ....toch?

  fijne dag vandaag , helaas geen loungeset-hang-weer....
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proest! hoop dat dat inderdaad niet jouw bovenlip is. trouwens wel kinky, zo'n rubberen lapje.
  (de realiteit was vast minder :-)
  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow, dat ziet er niet fijn uit. Ze hebben bij mij laatst mijn pockets schoongemaakt, dat vond ik al erg genoeg.
  En de term emo-eter, ik weet het niet maar die doet me aan struisvogels denken....
  Hopelijk krijg je grip op je emotioneel-gestuurd eten, maar ik moet zeggen een wit bolletje met hagelslag is ook wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. trommeldetrommel op tafel... komt er nog een blogje?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. emo-eters zijn wij toch nooit haha, ik zeg van mezelf ook dat ik geen emo eter ben maar een smulaappie maarja als er iets gebeurt is wat goed of fout is zeg ik altijd dat ik het verdien of mezelf zielug vind maar emo-eter ben ik niet hoor LOL...

  Hier ook sinds vandaag, achja wanneer niet aan de LIJN, over 6mnd( 11-03-11) hebben wij een trouwfeest van mijn schoonzusje en ja ik wil daar natuurlijk niet als de mollige caab gezien worden want de rest heeft allemaal maatje 36/38( gggrr haha) dus we hebben nog 6mnd zeker om 15 kg armer te worden, lukt het verder met jou een beetje het afvallen??

  Maar wat een onwijs veel geld zeg, daar schrik ik van , 15 okt mogen mijn 2 laatste verstaandkiezen eruit, vorige ervaring was 60min liggen en een gekneusde kaak,want ze wilde er niet uit, 2,5 wk plat gelegen op bed met 1200 mg pijnstiller 4x perdag dus ik was zo'n stoned als een garnaal en een pijn dat ik had viel ook goed af, 6kg, maar zat er ook zo weer aan haha, nu hoop ik natuurlijk niet dat ik weer zo veelpijn zal hebben maar voor die kg's haha.

  Hoe dan ook geniet van je nieuwe week

  Kus Caab

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik dacht altijd: tsss, ik een emo-eter, wat een onzin!! Maar helaas, ik beken en ben er ook wel degelijk 1!!! Mijn dietist zegt: eten ene emoties loskoppelen....maar hoe? Boekentip: Think like a tin person, van Dhr. Judith Beck. Cognitieve gedragstherapie, heeft mij ver gebracht.

  BeantwoordenVerwijderen