vallende hartjes

dinsdag 29 november 2011

Een naar bericht en toch positief blijven....

Lieve meides,

Gisteren kreeg ik te horen dat ik definitief niet terug kan naar mijn oude baan, er was nog een kans dat ik terug zou keren maar helaas. Ik was gedetacheerd bij een jeugdzorginstelling en dat bedrijf heeft het contract opgezegd met het bedrijf waar ik voor werk - volgen jullie het nog.... :-). Ik kan niet zeggen dat ik stond te juigen toen ik dit hoorde, heb een paar keer moeten slikken maar he... het is vervelend maar het zal best weer goed komen.

cease the opportunity.
Dit moment is een mogelijkheid.....
En zo moet ik het ook zien natuurlijk! Ik heb hier bijna 3 jaar met heel veel plezier gewerkt, veel lol gehad, gelachen en gehuild... Een heel leuk afscheid gehad met mooie kado's, bloemen en heel veel lieve woorden en dat moet ik koesteren... En nu... nu gaan we weer verder, want wie weet wat deze beslissing brengt. Misschien krijg ik wel een hele leuke baan, Lynda opperde al dat ik motivatiecoach zou worden... zou leuk zijn maar ik heb het nog nooit als vacature zien staan!

Vanmorgen dus eigenlijk toch heel vrolijk opgestaan, lang telefoongesprek gehad met vriendin en daarna lekker 35 minuten op de Wii Fit gestaan: ik deed o.a. dit:

Wii Fit
Dansen! zo leuk om te doen, voelt niet aan als sporten...
Gaan jullie nog sporten vandaag? gewoon doen hoor, al ga je maar een stukje fietsen of wandelen. Of wie weet haal je je skeelers wel tevoorschijn, doe in ieder geval iets! En bedenk:
                                                 
Motivation
Vrije vertaling: Je kunt morgen spierpijn hebben of je kunt morgen spijt hebben... het is jouw keuze.
                                                        
Kop thee en een lekkere bak met optimel en ik kon er weer tegen! Vandaag maar eens gaan proberen om niet te snoepen en normale porties te eten. Gisteren zag ik een uitspraak die helemaal klopt:

Motivation
Als je eet wat je altijd eet dan zul je wegen wat je altijd hebt gewogen... of zoiets :-)

Alhoewel mijn ervaring ook is dat nu ik wat ouder wordt dat ik minder kan eten dan vroeger.... Volgens mij is mijn eetpatroon niet echt anders dan een paar jaar geleden en toch kom ik elk jaar weer wat aan.... Maar goed, vandaag ga ik gewoon normaal eten alleen net wat minder dan normaal (en geen wijn drinken maar dat had ik gisteren ook niet gedaan).

Ik ga zo even naar buiten, gewoon even en stukje lopen, niks bijzonders maar wel lekker de buitenlucht in! En jullie... hoe gaat het, zijn jullie blij of verdrietig, komen jullie genoeg buiten nu het wat kouder wordt? Drinken jullie genoeg water en krijgen jullie genoeg vitamines binnen...? Laat het me weten, wie weet help je een ander met je verhaal...

Zorg goed voor jezelf, je hebt maar 1 lijf en maar 1 leven.....

Liefs van mij, Claudia                                                      
                                                      
                                                                                                                                                             

4 opmerkingen:

 1. THIS MOMENT IS AN OPPORTUNITY!!!!!! creer je toch zelf even die vacature!!! Begin voor jezelf!! HA! Ik zeg KANS!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren na het gesprek met de manuele therapeut (ik kan niets meer voor je doen.. ga maar weer terug naar de fysio die kan het onderhouden daar waar je nu bent.. maar ik kom geen steek verder en wacht af wat ze in het ziekenhuis voor je bedenken) besloten om weer te gaan zwemmen met een fysio dat is bij ons in de buurt 1x in de weeek in het zwembad wat dan iets warmer is dan normaal (weliswaar allemaal oudere mensen) dit deed ik ook voordat ik ontslagen werd en toen ik dit besluit genomen had voelde ik me een stuk prettiger dus misschien gaat het vanaf gisteren weer goed komen.. blijkbaar heb ik nu de energie weer terug om het te doen.... nou dan komt de rest toch ook?
  prettige dag... en nog even terug komen op dat computer verhaal.. ik stap al zo veel mogelijk van de computer weg.. maar fietsen, was uit de wasmachine halen, schone vaat opruimen dat kan ik allemaal niet...dus ik knutsel af en toe wat.. maar dat hou ik meestal geen 5 minuten vol en dan moet ik weer ophouden... maar het komt goed... ik ga je volgen wie weet wat er van komt!
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen dat je niet naar je werkplek terug kunt, maar er zijn inderdaad wel coach-opleidingen dus wie weet kom je iets tegen wat jouw ding is. Enne weet niet wie hier de meeste calorietjes verbruikt heeft met trainen vanavond Guus of ik.

  Hier nog een linkje waar je alle info kunt vinden over de kanjerketting en hoe je kunt doneren of sponsoren(super, lief, thnx!): (volgens mij ligt de site van www.kanjerketting.nl er tijdelijk af)
  http://vokk.nl/index.cfm?fuseAction=dspEntry&entry=30&category=3&subcategory=22

  Groetjes,
  Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte met het zoeken naar een nieuwe baan
  Fijne dag nog
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen