vallende hartjes

donderdag 11 november 2010

De 3e dieetdag!

Zo... het is alweer donderdag, mijn weekend gaat beginnen en ik ben alweer aan dag 3 van het powerslim dieet!

Het valt me mee, echt waar... ik heb (bijna) geen honger, hooguit af en toe een klein geluidje en een soort kriebeltje. Ben ik niet meer gewend hè... "vroeger" HAHAHA at ik alweer voordat ik ook maar in de verste verte iets van een kriebeltje in mijn maag zou kunnen voelen! En nu MOET ik elke paar uur eten. Vanmorgen yoghurt met een soort van cruesli, om half 11 een "brownie", maar dan de bijna koolhydraatloze variant die verbazingwekkend lekker is... Om 1 uur 3 boterhammen/crackers, 2 met jam en 1 met tomaat. Daarbij nog een zelfgemaakt groentensoepje... Om 5 uur een vanilledrankje (daar was ik wat minder enthousiast over, ik houd echt niet van zoete drankjes!)  en vandaag was mijn dag waarop ik vlees of vis mocht Ik heb dus helemaal gelukkig een hele grote pan groenten gebakken (in heel weinig olijfolie), ik heb champignons, paprika, aubergine en courgette genomen, daar nog een blikje tomatenblokjes overheen gegooid en lekker laten bakken. Varkenshaasje erbij en ik was weer gelukkig...

Oke ga stoppen, ga nu nog even een aardbeienshake nemen..... ben benieuwd.....

O ja, Leonieke vroeg wat het dieet beloofd om per maand af te vallen... Dat is 6 tot 9 kilo Leonieke... ik ben benieuwd hoor of dat gaat lukken maar ik ga het zeker proberen!

4 opmerkingen:

 1. 6 tot 9/!!!!!! my god! ik had mezelf 8 weken gegeven voor de laatste 2 kilo. een volstrekt haalbaar doel toch? nou,.niet dus.
  mijn motivatie is spoorloos verdwenen. heb overal gezocht.
  maar ja, als ik jou een soort of eufoor hoor juichen over een pan met roerbakgroente merk ik al waar die gebleven is; in zoetermeer!
  hier is de deal; je mag m een tijdje houden. maar ik wil m wel weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Powerwomen, you go girl....
  Smakelijk eten..
  Groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij verandert, maar je blog verandert nog sneller...
  Wordt je helemaal vrolijk van..
  Gegroet, nog een keer, Margot
  (PS..sterkte voor je schoonmoeder...)

  BeantwoordenVerwijderen