vallende hartjes

dinsdag 9 november 2010

Powerslim, dag 1

Ik heb het gedaan! Maandagochtend naar een info-ochtend geweest (en deze keer dus niet in het zwembad gelegen) en een hele aardige praatgrage dame ontmoet. Ik was er om half 10 en stond pas om12 uur weer buiten! Ik heb een proefpakket voor een week gekocht waarin van alles en nog wat in zit zodat je allerlei artikelen kunt uitproberen.

Vandaag dus begonnen, vanmorgen had ik eerst een cappucino-shake, het leek me helemaal niets om daarmee te ontbijten maar dat viel me 100% mee! Ik dacht ook dat ik na een uurtje wel honger zou hebben want het is maar een flinke theebeker vol. Maar nee hoor, geen honger en om 10 uur mocht ik al weer een koek. Dat was een vanille wafel met chocola! Ik werd zowaar gelukkig hiervan :-)

Om 1 uur had ik als lunch 3 toostachtige dingen, lekker knapperig en die heb ik gegeten met filet americain en daarbij tomaat en komkommer. Om 4 uur een soort pudding, was ik wat minder enthousiast over... vond het nogal korrelig. 

Om 5 uur was ik klaar op kantoor en naar de andere kant van de stad gereden om mijn griepprik te halen (wij zijn vorig jaar verhuisd maar ik kom zo weinig bij de dokter dat ik het niet de moeite waard vond om van huisarts te veranderen...) Daarna weer de hele stad door (druk!) om naar huis te gaan. Gelukkig was oudste zo lief geweest om de boodschappen te doen. Ik heb meteen toen ik binnen kwam wat groentensoep gemaakt en gewoon gekookt voor de rest. Ik zelf had een omelet (uit een zakje!) en die smaakte gewoon heel lekker, daarbij sla met tomaten en komkommer en ui en een dressing van klein beetje olie, wijnazijn, peper en zout en likje mosterd.  En dus een hele grote kom soep, heerlijk! Natuurlijk geen wijn gedronken maar alleen water. Is even wennen voor me maar het is wel eens goed om niet elke dag een glas wijn te drinken..

Ga zo koffie drinken (die drink ik altijd al gewoon zwart dus geen aanpassingen hier) en vanavond mag ik nog een mango-sinaasappelshake en ook nog een glas light-frisdrank.

Tot nu toe geen honger, ik hoop dat dat zo blijft... Eigenlijk heb ik vandaag totaal niet het idee gehad dat ik op dieet was!

Ik houd jullie op de hoogte, fijne avond en liefs van mij, Claudia

3 opmerkingen:

 1. Met eten waar je van geniet is het goed vol te houden! Doorzetten hè...al weet ik hoe moeilijk dat is!

  Ik zie in je profiel staan dat je een hekel hebt aan strijken! Ik strijk echt nooit! Ik doe een halve trommel natte was in de droger, laat de was daar een half uurtje op stand strijk vrij, schud de was uit voordat ik het (nog nat) ophang, strijk met mijn hand nog even over de natte spijkerbroeken...en als het droog is, is het glad en kan het zo aangetrokken worden. De enige uitzondering zijn blouses, maar deze worden hier door manlief amper gedragen!

  Misschien heb je wat aan deze tip (al weet ik niet zeker of ik het al niet eerder bij je heb gemeld)! Je moet overigens ook wel op tijd weer bij de droger zijn, als je daar de was uren in laat liggen, krijg je de kreukels er niet meer uit!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hai claudia,

  spannend! wil wel het liefst keiharde cijfers hier hoor, ben zo benieuwd. wat wordt er eigenlijk "beloofd"qua kilo's?
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wacht af, wil er ook 10 vanaf hebben. Jij bent dus mijn proefkonijn..een hele verantwoording dus...
  Succes en groetjes, Margot

  BeantwoordenVerwijderen