vallende hartjes

woensdag 24 november 2010

woensdag weegdag!

Hallo meisjes,

Vandaag weer gaan wegen.

Eigenlijk zou ik gisteravond gaan maar toen ben ik naar de ladiesnight in de bioscoop gegaan. Ik heb de film "de eetclub" gezien. Niet de beste film ooit wat heel erg jammer is want ze hebben een heel blik aan goede acteurs uitgestrooid over de film. Film was redelijk oppervlakkig en niet zo spannend als hij had kunnen zijn. Maar goed.... ik heb me vermaakt en een avondje uit is altijd heerlijk toch!

Terug naar het wegen.... Ik ben 1,3 kilo afgevallen, in totaal nu dus 3,8 kilo. Mijn bmi is omlaag, mijn vetpercentage ook en mijn spieren en vocht zijn juist omhoog gegaan. Allemaal volgens het boekje, heel fijn om te horen.

Ik ga langszamerhand ook wennen aan het koolhydraatarm eten. Ik vond het in het begin lastig dat er geen aardappels/rijst/pasta bij het avondeten zitten maar dat gaat steeds beter. Gisteravond had ik mijn vleesavondje en heb ik een heerlijk biefstukje gegeten. Daarbij een portobello (hele grote champignon) die had ik in de oven geschoven met een lepel pesto erin. In de wok had ik 2 sjalotjes gefruit, er 3 teentjes knoflook bij gedaan en een grote zak verse spinazie. Biefstukje op het bord, portobello erbij en daar een gedeelte van de spinazie in en de rest ernaast. Om je vingers bij af te likken zo lekker en echt dan mis ik de aardappels niet hoor.


Vanavond ga ik weer naar zumba! Heb er zin in. Ik heb laat geluncht vandaag en eet dan ook pas als ik om kwart voor 8 terugkom. Vanavond eet ik een omelet met een grote salade. Ik neem om half 6 nog wel even een kom zelfgemaakte groentensoep anders heb ik geen energie genoeg. 

Een fijne avond meisjes, geniet ervan en als het gaat sneeuwen de komende dagen doe dat heel voorzichtig!


♥♥♥ Liefs Claudia ♥♥♥                                

7 opmerkingen:

 1. Geweldig, weer anderhalve kilo er af! Ik zou je voorbeeld eens moeten gaan volgen...!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij gaat lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal geweldig!!! komt goed
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het gaat NIET sneeuwen! dat hadden we nog zo afgesproken om die mantra de hele dag te mompelen!! jij afvallige! (dubbbele betekenis, scherp he?)

  way to go met die kilo's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa!!! Koolhydraatarm eten is goehoed!! En ik vind het makkelijk vol te houden. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nou, dat gaat goed he !!!! super !!!
  jammer van de film trouwens, geen aanrader ? ben me eigenlijk aan t verheugen maar kan beter de aanbiedingsdvd afwachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen